Den kedelige bagside


Hej med dig.

Jeg ved ikke, hvorfor du egentlig læser med her. Det er bare alt det superkedelige snask, som alle websider skriver, fordi vi tror, det betyder noget i praksis.

Nåh, men RETTIGHEDER til vittigheder findes ikke. De fleste er pløkumulige at finde en ophavsmand til alligevel. Vittighederne her er at opfatte som hvermandseje. Hvis jeg mod forventning skulle have formastet mig til at genudgive en beskyttet vittighed, som kun må fortælles offentligt af opfinderen mod behørig betaling, så giv mig lige et praj og lidt dokumentation. (Folk kigger på dig Søren Pind!)

Så hvis du finder det formålstjenstligt selv at kopiere et par vittigheder til din egen hjemmeside, så gør du bare det! Alt andet må du ikke stjæle, bare lige så det er på plads (hvis du har kig på temaet, så er det såmænd et gratis WordPresstema med navnet Customizr).

I stedet for at kopiere kan du også bare dele på fjæsen eller pippe.

Hvis du er KONTAKTsøgende, kan jeg afsløre, at jeg ikke er ledig til romantiske forhold. Hvis der er noget her med hjemmesiden, eller du bare må dele en vittighed (som jeg så kan dele videre med læserne), er du velkommen til at sende en mail til haha snabel-a lidtsjov.dk.

HVEM der står bag? Jeg hedder Carsten Straaberg arbejder med noget IT-noget, og kan såmænd godt grine af en vandet vittighed ind imellem.

Hvorfor er der ingen REKLAMER? Det kommer måske en dag, hvis der er trafik nok til, at jeg synes, det tjener et formål. Indtil da kan du smutte forbi min webshop OnkelCarsten.dk og bruge nogle penge, mens du glæder dig over en reklamefri hjemmeside.

OVERVÅGNING og andet farligt. Lidtsjov.dk bruger cookies ligesom alle andre. Der er ikke noget, du kan gøre andet end at holde dig væk eller slette dem bagefter. Cookies bruges til at holde styr på reklamer (en dag, måske) og til at opdatere besøgsstatistik (Google Analytics).